Queixería Larsa, unha familia cada vez máis numerosa, e con leite de pastoreo!

Queixería Larsa, unha familia cada vez máis numerosa, e con leite de pastoreo!

Seguro que xa o sabes, pero encántanos lembrar as nosas orixes. Larsa botou a andar en Galicia en 1933 cando empezou a comercializar o primeiro queixo tipo Arzúa elaborado de forma profesional. Foi o noso primeiro produto e o primeiro dos membros da xa grande familia que hoxe chamamos Queixería Larsa. Agora empezamos o curso coa nosa particular homenaxe ao queixo Larsa, alimento fundamental de varias xeracións de familias galegas.

E por que Queixería Larsa? Porque todos os nosos produtos están elaborados en Galicia con leite 100% galego, tan auténtico como Larsa, e cunha receita tradicional, como se fixo sempre en Galicia.  Queixería Larsa é sinónimo de calidade e dun sabor que se mantivo igual durante case 100 anos. Por iso logramos o recoñecemento das familias galegas como a súa marca de alimentación favorita. Porque estamos aí desde sempre, compartindo mesa, mantel e centos de anécdotas. Toda unha vida!

En Larsa cremos que cando as cousas están ben feitas, é mellor non cambialas moito. Pero tamén nos gusta innovar e sorprenderte, sempre desde a tradición. Así que levamos meses traballando nos nosos novos produtos que Queixería Larsa. Queixos en barra, en taco e en liscos para que os saborees como máis che gusten.

Todos eles están elaborados con leite de pastoreo certificada, de vacas que pastan en liberdade nos prados galegos, ao seu ritmo, sen alterar o seu desenvolvemento natural. Por iso todos eles son tan cremosos e teñen ese sabor suave, diferencial e único de Larsa.

Queixo semicurado en barra

Se o queixo Larsa de barra é un fixo na túa lista da compra para a  charcutería, non poderás resistirte á nosa innovación: O Queixo Semicurado en barra. Un queixo en barra que xa podes atopar na túa charcutería de referencia, coa garantía de Larsa, pero cun proceso de maduración máis longo para ofrecerche un sabor máis intenso. 4 meses de curación que dan como resultado un queixo con máis sabor e de textura moi cremosa.

Así que agora cando vaias facer a compra poderás elixir entre o queixo en barra Larsa clásico, o lixeiro, o sen lactosa e agora tamén semicurado! Porque os queixos semicurados tamén poden gozarse en liscos. En Larsa cremos que debiamos facilitarche o traballo para poder darlle un toque diferente ao teu sándwich, ao teu bocadillo ou a eses  gratinados que nos confías porque che damos o fundido perfecto. ?

O queixo  semicurado en barra de Larsa é o primeiro queixo de barra elaborado con leite de pastoreo certificado que atoparás na túa charcutería. Pídeo co grosor que máis che guste, saboréao en liscos, en taquiños ou engádeo aos teus pratos e cóntanos que che parece. Estamos desexando ver como o gozas!

Un queixo 100% galego en taco, sempre fresco e tenro, listo para cortar e comelo como queiras

Perfectos para eses fogares nos que un queixo enteiro dura máis do desexable para gozalo en perfectas condicións, presentamos os queixos San Simón Afumado e O Pazo en taco. Porcións de 200 gramos deses queixos galegos de sempre, coa calidade e a cremosidade características de Larsa, envasadas en atmosfera protectora para que os goces sempre frescos e tenros, coma o primeiro día.

Queixo San Simón Afumado en taco

O queixo San Simón é un dos queixos galegos máis emblemáticos. Madurado e afumado con leña de bidueiro, o San Simón Afumado de Larsa en taco de 200 gramos conserva o seu punto de maduración, frescura e tenrura perfectas.

Para os amantes dos petiscos, presentámosche un queixo de sabor único, 100% galego como o leite co que o elaboramos, que ademais é leite de pastoreo certificado. Un Queixo San Simón Afumado producido por Queixería Larsa que che presentamos nun formato innovador: en taco, listo para cortar ao teu gusto. Un sabor único e ideal para padais expertos dos petiscos.

Queixo O Pazo en taco

O Pazo é un deses queixos representativos da gastronomía de Galicia;  manteigoso, suave e cun toque acedo que está delicioso só, pero marida á perfección con doces ou salgados, tanto en frío, no medio dunha ensalada, como fundido nunha salsa. Simplemente, perfecto a calquera hora.

O Pazo de Larsa é un taco de 200 gramos, envasado en atmosfera protectora, perfecto para gardalo no teu refrixerador e cortalo ao teu gusto para gozalo sempre tenro e  cremoso. Co sabor inconfundible de  Queixería Larsa e dos queixos elaborados con leite 100% galego de pastoreo certificado. Porque cando unha vaca medra relaxada ao aire libre e cunha alimentación natural, dá un leite de calidade superior. E iso nótase!

E como fixemos deste setembro o noso Mes do Queixo, tamén cambiamos a cara, a imaxe dos nosos queixos en liscos. Os nosos queixos en liscos de sempre, con leite de pastoreo: o Clásico  Cremoso, o Lixeiro e o Sen Lactosa, pero con vestiario renovado. Xa os viches na sección de refrixerados do teu súper?

811