Leite Enteiro

100 % galego, obtido de ganderías de tamaño medio e producido por vacas que se crían ao aire libre
O Leite enteiro Larsa é o noso leite máis clásico. Obtido de vacas que pastan en liberdade durante polo menos 6 horas ao día e teñen unha alimentación totalmente natural, a base de pastos galegos e complementos naturais recollidos polos nosos gandeiros.

Grazas a todo isto, Larsa é a primeira marca de Leite con certificado de Pastoreo de Galicia, avalada polo selo de SGS S.A., entidade líder en inspección e verificación.
  • Valores medios por 100gr
  • Enerxía:264 KJ (63 Kcal)
  • Graxas:3,6 g
    • das cales
    • Saturadas:2,4 g
  • Hidratos de carbono:4,6 g
    • dos cales
    • Azucres:4,6 g
  • Proteínas:3,1 g
  • Sal:0,1 g
  • Calcio:120 mg (15% VRN)
Gracias a todo ello Larsa es la primera marca de Leche de Pastoreo certificada de Galicia, avalada por el sello de SGS, entidad líder en inspección y verificación.
Leches_entera@2x

Un alimento san e natural

Con esta materia prima de excepcional calidade, tan só sometida a tratamentos térmicos para garantir a seguridade alimentaria, envasamos o noso Leite tradicional Enteiro, un leite de sabor intenso e un corpo consistente, como o do leite de sempre.

O leite fiel á tradición das ganderías de tamaño medio de Galicia, con entre 15 e 100 vacas leiteiras, que destacan polo seu método tradicional, o seu coñecemento do gando e da xestión dos pastos transmitido de xeración en xeración, desde hai case 100 anos. Un leite 100% Galego, un produto san que ademais fomenta o desenvolvemento do medio rural da nosa comunidade.

Propiedades nutricionais únicas

O Leite tradicional Enteiro Larsa ten propiedades nutricionais únicas. A alimentación natural das vacas e a alta calidade de vida da que gozan fai que produzan un leite de características especiais.

Un alimento completo para toda a familia e que reúne nun só vasiño de 10 ml o 15% das cantidades diarias recomendadas de calcio. Goza do sabor Larsa, pásate ao Pastoreo de Galicia e descubre un leite enteiro delicioso, tanto frío como quente, só ou con café, cereais ou cacao.

1353