Queixo Galego con D.O. Tetilla

Tan característico de Galicia pola súa forma como polo seu sabor e elaborado con leite 100 % Galego
O Queixo de Tetilla Larsa ofrece infinitas posibilidades para desfrutalo en frío —só ou acompañado— ou en quente. Aínda non o coñeces?
  • Valores medios por 125g
  • Valor Energético:1341KJ (323Kcal)
  • Grasas:27,0g
    • de las cuales
    • Saturadas:
  • Hidratos de carbono:0,1g
    • de los cuales
    • Azucares:0,1g
  • Proteinas:20,0g
  • Sal:0,5g
  • Calcio:650mg (81% VRN)
Leche entera pasteurizada de vaca, endurecedor (cloruro cálcico), cuajo, fermentos lácticos (leche), sal
Tetilla-2020

Unha explosión de sabor 100 % galego

O Queixo Galego con Denominación de Orixe Tetilla é o máis internacional dos queixos galegos, e o de Larsa está elaborado seguindo a receita tradicional que consegue un sabor espectacular. Un queixo de Tetilla elaborado con leite 100% Galego marcado por un regusto e olor suaves tan característicos da Denominación de Orixe.

Perfecto, como queira que o tomes

O Queixo con Denominación de Orixe Tetilla de Larsa encerra dentro da súa característica forma unha textura manteigosa e de sabor único que lle encanta a toda a familia. É un aperitivo perfecto para petiscar a calquera hora, pero tamén é ideal combinado con froita, acompañado de embutidos ou como ingrediente sorprendente en pratos que gañan co seu sabor fundido. Aínda non probaches a nosa receita de patacas con Queixo de Tetilla Larsa?

871