Para comezar, prequenta o forno a 200ºC e corta a cabaza en pequenos anacos. Asa a cabaza durante 20 minutos, ata que abrande. Entón, retíraa do forno e cámbiaa a un cunco.
Machuca a cabaza cun garfo e resérvaa. A continuación, verte os Iogures Larsa Sabor Natural, os ovos, unha cullerada de sobremesa de sal e utiliza o envase de iogur para medir o azucre. Bastará con medio vaso de iogur.
Mestura con axuda dun batedor de baleas ata integrar todos os ingredientes. Combina a fariña co fermento e tamízao todo cun coador sobre o cunco coa mestura de iogur e ovo.
Engade a polpa de cabaza machucada e remove suavemente. A continuación, tritura e integra a cabaza cunha batedora eléctrica. O resultado debe ser unha masa fina e homoxénea.
Deixa repousar a masa durante 10 minutos. Mentres tanto, quenta abundante aceite de xirasol nunha tixola a lume medio-alto. Nun prato fondo, mestura o azucre glas coa canela en po.
Cando o aceite estea quente, verte a masa na tixola servíndote dun cullerón para repartir as racións de cada chula. Dálle a volta a cada peza cando se douren os bordos.
Retira as chulas de cabaza do lume para un prato con papel de cociña para absorber o exceso de aceite. Tras cinco minutos, pasa cada chula polo prato fondo con azucre e canela. Reboza cada porción e colócaas noutro prato.
Antes de servir, esparexe un pouco de azucre glas por encima do prato e, listo!
© 2024 All Rights Reserved.