O primeiro paso desta receita é lavar, pelar e cortar a nosa cabaza. Vai a modo e con tento co coitelo, que a pel da cabaza é un pouco dura e non queremos que te manques!
Deseguido, pelamos e cortamos as patacas, o allo e a cebola.
Nunha pota, poñemos a ferver auga e botamos todas as verduras.
Deixamos cocer durante 30 minutos.
Cando todos os vexetais estean ben cocidos, botámolos (incluíndo a auga) nun vaso de batedor ou nun bol amplo e batémolos ata conseguir un puré espeso.
Rematada a operación, poñemos unha pota a cociñar a lume lento, vertemos o puré e engadimos a Nata para cociñar Larsa.
Engadimos un chisco de sal e outro de pementa.
Deixamos cociñar uns minutos mentres removemos ben para que non se pegue.
E listo! Xa podemos servir a nosa crema de cabaza.
Para darlle un toque extra de sabor, podemos engadir un chorriño de aceite de oliva virxe extra. Verás que rica queda a crema!
© 2024 All Rights Reserved.