Mexillóns tigre
Unha receita tan Larseira como mariñeira
Notas de interese / Consellos
Os mexillóns tigre son moi sinxelos de preparar. Tan só debes ter un pouco de práctica coa bechamel, porque o resto da receita é moi doada. O nome de mexillóns tigre vén da receita clásica, que utiliza pemento picante ou tabasco para darlle un toque picante a este preparado. Os Larseiros que adoran o picante teñen todos os pasos que necesitan para degustar uns deliciosos mexillóns, pero en Larsa tamén pensamos nos máis clásicos, así que ti elixes!
Alérxenos
Marisco, Lactosa, Glute
Que produtos Larsa precisas para facer a receita?


Ingredientes
(Para 4 persoas)
- 1 kg de mexillóns
- 200 g de gambas
- 1 cebola
- 1 dente de allo
- 1 pemento verde
- 2 culleradas sopeiras de tomate triturado ou 1 tomate enteiro para salsa
- 125 g de Manteiga Tradicional Larsa
- 1 litro de Leite de Pastoreo Tradicional Larsa
- 4 culleradas de fariña
- Noz moscada
- 2 ovos batidos (para rebozar)
- 500 g de pan relado (para rebozar)
- Aceite de Oliva Virxe Extra para fritir
- Tabasco ou pemento picante (ao gusto)
- Sal