Para comezar, examina os pementos de Padrón en busca de impurezas, que podes eliminar con axuda dun coitelo. Lávaos con auga fría e sécaos cun trapo.
Abre os pementos de Padrón ao medio cun coitelo e evita rompelos durante o corte.
Retira as sementes do interior dos pementos cunha culleriña pequena. Coloca os pementos sobre unha fonte para forno con papel vexetal.
A continuación, prequenta o forno a 180ºC con calor por arriba e por baixo. Retira o Queixo Fresco Larsa e a Crema de Queixo San Simón Afumado Larsa da neveira.
Pica moi fino o allo. Despois, engade o allo a un cunco con Queixo Fresco e a Crema de Queixo San Simón Afumado Larsa.
Bate todos ingredientes con suavidade ata integralos. Asegúrate de que a masa conta co menor número de grumos posible.
Enche cada pemento cunha cullerada da mestura, sen excederse. Rega os pementos con aceite e esparexe sal sobre eles.
Cociña no forno durante 10 minutos, vixiando que o queixo se doure e os pementos non se queimen. E listo, a gozar!
© 2024 All Rights Reserved.