(Para 6 persoas)
O primeiro paso que faremos para gozar da nosa mousse de limón será montar a nata cun batedor de varas ata que estea firme. Como tip, podes meter o brik no conxelador uns 10 minutos para que estea ben fría.
Nun recipiente deposita o iogur, o leite condensado e o zume de medio limón axudándote dunha espátula. Remove ben e de forma envolvente estes ingredientes para evitar que queden grumos.
Unha vez que teñas por unha banda a nata montada e por outra o bol ou recipiente co resto de ingredientes, é o momento de unilo todo. Axúdate da espátula e mestura ben a nata co resto de ingredientes ata que teña unha consistencia similar a unha mousse (ten que estar cremosa, non líquida).
Cando teñas todo ben mesturado serve a mousse en recipientes pequenos e méteos na neveira. Tranquilo Larseiro, xa queda menos para saborear a nosa mousse ;-)
Xa está fría? Antes de meter a culler e gozar do máximo sabor, aínda podemos melloralo e engadir améndoa moída ou mesmo un pouquiño de marmelada caseira. Riquísimo! E xa se lle poñemos na base unha galleta… Sen palabras!
© 2024 All Rights Reserved.