Coce en 900 ml de leite de Pastoreo a canela de rama e a pel do limón.
Pela, parte, coce e escorre ben a cabaza. Tritúraa ata obter un puré consistente.
Disolve a fariña de millo nos 100 ml restantes de leite frío.
Mestura e bate o puré de cabaza coa fariña de millo disolta en leite, as xemas de ovo e o azucre ata obter unha mestura homoxénea.
Coa o leite infusionado e vérteo sobre a mestura. Quenta a masa resultante a lume medio sen deixar de remover.
Engade a noz de manteiga tradicional e remove ata que se funda.
Verte a masa nunha fonte de cristal cadrada ou rectangular e deixa que arrefríe.
Curta a masa en cadrados de 4-5 cm de lado. Rebózaos en fariña e ovo e fríteos en aceite quente ata que estean ben dourados.
Retíraos a unha fonte con papel absorbente e empoeira con azucre e canela en pó. Bo proveito!
© 2024 All Rights Reserved.