O primeiro que imos preparar é a salsa con Crema de Queixo. Para iso, pica a cebola moi fina e resérvaa ata que sexa a súa quenda.
Pon unha tixola a lume medio coa manteiga e cando se derreta, engade a cebola previamente picada.
Saltea a cebola ata que colla unha cor dourada e engade a nata para cociñar.
En canto comece a burbullar, engade a Crema de Queixo Barra e deixa que se cociñe durante 3-4 minutos, sen deixar de remover.
Unha vez que a salsa espese, saca a tixola do lume, cúbrea cunha tapa e reserva.
É a quenda do salmón. Sazónaoo con sal, pementa e allo e coloca unha tixola ao lume cun pouco de aceite de oliva.
En canto o aceite estea ben quente, marca o salmón durante polo menos 3 minutos por cada lado.
Baixa o lume, dálle a volta ao salmón para cociñalo 4 minutos máis por cada lado, coa tixola tapada.
Unha vez cociñado o salmón polos dous lados, retírao da tixola, colócao sobre un prato e verte un pouco de salsa de Crema de Queixo sobre el. E listo!
© 2024 All Rights Reserved.