Saborea este delicioso queixo galego, producido co mellor leite de pastoreo certificada. Leite de vacas que pastan a diario e comen e beben ao seu ritmo, sen alterar o seu desenvolvemento natural. Un queixo San Simón producido en nosa Quesería Larsa, madurado e afumado con madeira de bidueiro, logrando ese sabor característico deste emblemático representante dos queixos galegos. O queixo San Simón Afumado é un clásico, cuxa tradición se remonta aos primeiros poboadores de Galicia. É o afumado galego máis coñecido e conserva a súa elaboración tradicional, a mesma receita que seguimos en Quesería Larsa. Feixe do queixo San Simón Afumado con leite de pastoreo certificada en taco un fixo da túa neveira. Tenro, cómodo e listo para cortar, gozalo só, cortado en tacos, relado ou incorporado ás túas receitas de pratos fríos ou quentes. Un bocado delicioso que dará un toque especial a calquera receita de salsas, recheos ou gratinados.