Para comezar, limpa o brócoli con auga fría e elimina aquelas partes que poidan non estar en condicións óptimas para o cociñado.
Pon a cocer o brócoli nunha cazola con auga, sal e un chorro de aceite de oliva virxe extra.
Pica o brócoli con axuda dun garfo e asegúrate de que se atopa ao dente. Pon o brócoli para escorrer e reserva a verdura nun cunco aparte.
Pinta con Manteiga Tradicional un recipiente para forno con axuda dunha brocha. Coloca o brócoli no recipiente e esparexe pementa branca sobre el.
Engade a Nata para Cociñar ao recipiente para forno e cobre tanto a base como o máximo de brócoli.
Prequenta o forno a 180ºC con calor superior para favorecer o gratinado.
Esparexe noz moscada sobre a elaboración sen excederte, xa que podería anular o sabor do resto de ingredientes.
Cobre o perexil co Queixo en lonchas Clásico e introduce o recipiente no forno.
Cociña durante 25 minutos ou ata que o queixo estea dourado. Retira do calor e espera 5 minutos para servir, que aproveite!
© 2024 All Rights Reserved.