A receita de bica de mazá de Paula María

Tomar mazá non ten por que ser aburrido, ademais, con ela podemos facer grandes sobremesas!

Presentación do larseiro

Esta receita foi elaborada pola larseira: Paula María Rodríguez Montegrifo

Notas de interese / Consellos

Cando está case dourado meter un coitelo e se sae limpo é que está feito. Se sae pegada a mestura esperar 10 minutos máis e apagar. É un doce delicioso, espero que vos guste.

Alérxenos

Lactosa
larsa img

Ingredientes

  • 2 iogures naturais Larsa 
  • A medida 6 iogures de fariña 
  • A medida de 2 iogures de azucre e 
  • A medida de 2 iogures aceite de xirasol 
  • 8 ovos
  • 2 sobres de fermento en po 
  • Esencia de anís ao gusto
  • Pel dun limón
  • 4 mazás para encher nas por dentro e por fóra

Pasar todo pola batedora menos a mazá.

Untar un molde con manteiga Larsa e verter todo o contido.

Meter as mazás no fondo.

E despois, por encima, espolvorear con azucre moreno. O forno a 180 graos.

E listo! A papar # Larseiros