A receita de biscoito de turrón de María José

O turrón non ten que ser nunha tableta, podes deixarte sorprender por esta receita

Presentación do larseiro

Esta receita foi elaborada pola larseira: María José

Notas de interese / Consellos

Pódese usar para decorar cacao, azucre glass, coco, virutas de chocolate...

Alérxenos

Ovo, lactosa, glute
larsa img

Que produtos Larsa precisas para facer a receita?

Ingredientes

  • 3 ovos 
  • 1 iogur natural larsa 
  • 3 medidas de azucre ou panela 
  • 2 medidas de fariña 
  • 1 sobre de levadura de repostería 
  • 1 medida de aceite de xirasol 
  • 1/2 tableta de turrón do brando 
  • Opcional: Engadir culleradas de cacao puro

Batir os tres ovos co azucre. Cando dobre o volume engadir o iogur e seguir batendo.

A continuación engade o aceite e o turrón esnaquizado, remexe todo ben.

Engadir a fariña e a levadura, e se lle queres votar o cacao tamén é neste punto.

Mesturar todo ben para que non queden grumos.

Engrasar un molde con manteiga e fariña, verter a mezcla e ao forno.

Deixalo sobre uns 25 min a 180°, aínda que dependerá do forno.

Unha vez frío desmóldao e podes cubrilo co que máis apeteza aínda que sen nada tamén está rico.