A receita de biscoito de turrón de María José

O turrón non ten que ser nunha tableta, podes deixarte sorprender por esta receita

Notas de interese / Consellos

Pódese usar para decorar cacao, azucre glass, coco, virutas de chocolate…

Alérxenos

Ovo, lactosa, glute

Que produtos de Larsa precisas para facer a receita?

Ingredientes

  • 3 ovos
  • 1 iogur natural larsa
  • 3 medidas de azucre ou panela
  • 2 medidas de fariña
  • 1 sobre de levadura de repostería
  • 1 medida de aceite de xirasol
  • 1/2 tableta de turrón do brando
  • Opcional: Engadir culleradas de cacao puro

Elaboración

Batir os tres ovos co azucre. Cando dobre o volume engadir o iogur e seguir batendo.

A continuación engade o aceite e o turrón esnaquizado, remexe todo ben.

Engadir a fariña e a levadura, e se lle queres votar o cacao tamén é neste punto.

Mesturar todo ben para que non queden grumos.

Engrasar un molde con manteiga e fariña, verter a mezcla e ao forno.

Deixalo sobre uns 25 min a 180°, aínda que dependerá do forno.

Unha vez frío desmóldao e podes cubrilo co que máis apeteza aínda que sen nada tamén está rico.

1177