A receita de hamburguesa con Queixo Larsa de Cacocinas

Só con ver a foto fáisenos a boca auga…

Notas de interese / Consellos

Usa produtos de calidade

Alérxenos

Lactosa, glute

Que produtos de Larsa precisas para facer a receita?

Ingredientes

  • Carne de vaca madurada
  • Guanciale (bacon, careta de porco curada) cortado en casa a coitelo.
  • Queixo Larsa
  • Pan brioche
  • Un pouco de cebola frita
  • Rúcula
  • E bótalle as salsas que queiras!

Elaboración

Marcamos a carne nunha prancha a lume forte. Cando estea ao noso gusto poñemos dous liscos de Queixo Larsa, tapámola e separámola do lume para conseguir que o queixo quede ben fundido.

Para o guanciale ou bacon o mellor é que sexa cortado en casa a coitelo. Marcámolo un pouco na prancha ata que quede crocante e saboroso.

Pasamos o pan estilo brioche pola prancha onde marcamos o guanciale. Previamente, retiramos a graxa que deixa, pero sen chegar a limpar de todo a prancha.

Un pouco de cebola frita, rúcula e a salsa que máis che guste.

E a gozar!

1119