Pon os ovos nun bol co azucre e bate enérxicamente. Logo engade a Manteiga Larsa, o Leite de Pastoreo Enteiro Larsa, o anís e volve bater
Peneira a fariña e vai engadíndoa aos poucos á mestura e remove con axuda dun batedor de baleas ou unha espátula
Chega o momento de trasladar a masa ao mesado e amasala ben para que quede uniforme
Á hora de facer as rosquillas hai dúas opcións. Unha: facer boliñas do tamaño dunha noz e atravesalas co dedo para darlle forma de rosquilla ou facer pequenos churros e unir os dous extremos
Cando estean todas, coloca preto da cociña un bol con papel absorbente e pon unha tixola ao lume con aceite moi quente pero sen que fumexe
Vai fritindo as rosquillas polos dous lados con moito coidado de que non se queimen. Por dentro deben quedar esponxosas
Cando remates de fritir, colócaas sobre a fonte de servir e decora con azucre glas. Xa só queda gozar!
© 2024 All Rights Reserved.