Antes de nada, hai que preparar a base da torta, coas galletas e a manteiga derretida. Esmaga ben as galletas nun bol. É importante que as desfagas ben e de xeito uniforme, podes usar se queres un morteiro.
Engade a manteiga derretida pero sen que chegue a estar líquida e mestúraa coas galletas ata que obteñas unha textura similar á area mollada.
Cobre o fondo do molde coa pasta de galletas e apértaa ben para que quede compacta e o máis lisa posible. Mete o molde ni frigorífico durante polo menos 10 minutos.
Mentres a pasta se endurece, disolve a xelatina seguindo as indicacións do envase e deixa que arrefríe.
Entre tanto, verte a Nata para Montar Larsa ben fría nun bol e engade o azucre. Bate cun batedor de varas ata que a nata estea premontada, densa e cremosa pero sen chegar á consistencia do montado tradicional.
Agrega á nata os iogures sabor Limón, o Queixo Fresco Larsa e a xelatina xa fría. Mestura ben todos os ingredientes co batedor de brazo a velocidade suave.
Envorca a crema sobre a base de galleta, alisa ben e mete o molde no conxelador durante exactamente 2 horas.
Pasado este tempo, (Nin máis nin menos!), saca a túa Torta de Queixo do conxelador e déixaa repousar no frigorífico ata a hora de servir. Sinxela, verdade? Pois veña, estamos a agardar as túas fotos en Instagram.
© 2024 All Rights Reserved.