Coloca os iogures Larsa do sabor elixido nun coadoiro de tea e asegúrate de retirar todo o soro.
Mentres, monta a nata Larsa con azucre ou adozante para asegurarte de lograr unha consistencia suficientemente firme.
Engade aos iogures 2 ou 4 culleradas xenerosas de mel. A cantidade dependerá de que sabor utilices para o xeado, xa que se por exemplo utilizas o iogur natural Larsa, terás que agregar o duplo de mel que cun azucrado.
Remove os iogures co mel coa axuda dun batedor para mesturalo todo ben e até lograr unha textura máis cremosa no teu xeado de iogur.
É hora de mesturar a nata cos iogures. Engádea cullerada a cullerada até completar todo o proceso. É clave que a mestura sexa cremosa para un xeado de iogur perfecto.
Verte a mestura nun recipiente metálico ou nun molde e méteo no conxelador durante 3 ou 4 horas.
Na metade do proceso comproba que a mestura non cristalizara e se observas que tende a facelo, bátea de novo cada media hora.
Saca o xeado do conxelador 10 minutos antes de servilo. Adórnao se o desexas con pebidas de chocolate, follas de menta ou froitos secos, e a gozar!
© 2024 All Rights Reserved.