Antes de nada, lava ben os amorodos debaixo dun chorro de auga fría e retira as follas e os rabos.
Parte ben os amorodos nun bol amplo e rocíaos co azucre. Remove ben para mesturalo ben coa froita e mete o bol no frigorífico durante media hora.
Pasado este tempo, os amorodos absorberán o sabor doce do azucre e podes comezar co teu batido de amorodos.
Introduce primeiro os amorodos co azucre no vaso do batedor e selecciona unha velocidade baixa para conseguir unha textura cremosa.
Bate ben ata que a froita se desfaga. Obterás unha crema dunha cor vermella moi intensa.
Engade aos poucos os Iogures Sabor Amorodo Larsa mentres accionas o batedor ata mesturalo todo.
Agora é o momento de engadir o Leite Enteiro de Pastoreo Larsa. Debes mantelo no frigorífico ata este momento.
Agrega o leite por partes, aos poucos, para ir integrándoo no batido e co batedor sempre a velocidade suave para conservar a textura cremosa.
Repite o proceso ata que termines todo o leite ou acades a fluidez que che gusta. Emulsiona ben o teu batido movendo o batedor de abaixo arriba. É así como se forman as burbulliñas.
Non esquezas probar o batido antes de terminar co batedor, especialmente se es larpeiro! Se é así, talvez poidas rematar o teu batido de amorodo cun pouco de mel.
Se queres arrefrialo un pouco máis no frigorífico, consérvao no vaso do batedor, e remove cunha culler antes de servilo. Gústache? Cóntanolo!
© 2024 All Rights Reserved.